anda kelik saye kelik anda~

Wednesday, December 1, 2010

mintak tolong eh kak

geram eden sebenarnye neh.
eden geram kat mokcik yg kije kat hep.
yola mane eden tak goram.
aku punye la tak balik sebab nak tunggu dye siapkan kije dye.haish.

kisahnye aku kene dapatkan sign enchik kat hep.
sebelum neh bleh je aku trus jumpe enchik2 tu.takpayah la nak jmpe org2 bawah dye.
tapi kalini pelik sket.kene jumpe mokcik2 kat kaunter untuk mintak memo utk dapatkan sign.
eden pown layankan jela..dahtu eden anto la surat tuh atas meje si mokcik ni
da due hari eden ulang alik hep ngn harapan da siap la enchik tu sign
rupenye still ade kat meje si mokcik tu.
dye asik berjanji manis konon konon nak siapkan cepat la.haih

harini eden geram la
eden jumpe mokcik tu
cakap asal tak siapkan lagi memo tu.padahal bende simple je.
yang tak bes tu.dye bebel kate 'eden banyak koje la.nnti la eden siapkan ekau punye memo neh.byk lagi kije lain"

memang ekau banyak kije mokcik.waktu tu ko sibuk berjoyah ngan mokcik mokcik lain.
berjoyah sane sini.haha
lepastu komputer sibuk bukak facebuk
bukak youtube.
haih bizi sgt tuh.

aku ckp.xpe.saye tunggu sampai mokcik siapkan memo saye baru saye balik.
ewah tak sampai 5 minit siap dah.
simple je.

ni yg ai sayang mokcik neh
laenkali waktu kije bukak lagi facebook
bukak utube lagi
myspace xnak main ke?.
baru howt hakahak.


4 comments:

whiteCempaka said...

haish..
nasib baik pandai jugak dia siapkan bila org tunggu ye?
haha..

peah @ peps said...

sabau je la..haha..anyway..makcik tu bebaru join dunia maya ni kut..pekata..bagi 'hint' sket..

I always get that too..tapi bile dah bagi ehem..ehem sket..okey dah sekarang..:)

Jom Makan: Asam Pedas Melaka, Kg Pandan

Ein Auzai'y said...

biasalah tue...kat company mana2 pun ada...selalu cakap busy padahal....entahlah....

peah @ peps said...

jgn kite jadi mcm tu..sudah..:)

New Entry: Money And I
New Entry: Edaran Eighteenth Annual General Meeting Snapshots