anda kelik saye kelik anda~

Thursday, July 29, 2010

cheese tart menggode tergode digode

sape penah rase macam bile makan cair kat mulut.
bile makan sekali rase nak telan telan banyak kali.
heh selain tempoyak ngn sambal belacan.bende nie pown boleh menggugat nafsu diet korang.
heh i tak tipu eh.

haa nak taw ape dye.meh3 aku tunjuk.maap ye saye bukan pemilik dslr.saye kamera huduh3 je.




dont judge a tart by its picture taw .ececeh

sebenarnye.aku order cheese tart nie semalam dari kawan dekat sini jugak.saje saje je nak try la rase kan.dah lame jugak tak makan cheese tart nie.teringat pulak pegi kelas baking dengan syifa.kite belaja wat nie kan syifa hee~ lepastu tadi baru sampai.yayy sedap sgtttt..sedap.sedap.sedap..even kecik je.tp mmg rase berbaloi-baloi.sebab sekali makan boleh muat satu mulut hihihi

thanxx ye adi utk cheesetart yg sgt sodap nie.tak tipu.aku bukan promote sbb dye kawan ye.tp sbb mmg sedap.owwh okay wat sape sape yg ade kat UTM nie.yg nak order cheesetart and macam macam lagik jenis kek lapis.bolehla bitaw aku ye.nnt aku sampaikan kat dye.harge cume RM 35 .lpastu dalam dye ade 50 biji.ha dah dapat tu lantak la kalu nak melantak sorang2 ke.share share ke.buat hadiah ke.sume boleyyy..tp lepastu kene la exercise sikit kan.hehe.

aku beli 1 utk wat hadiah.and satu lagi share 5 orang ngn kawan-kawan seblok neh.hehe sorg dapat 10 bijik.nnt tak gadoh gadoh kan hihih~


sodappp.mmg kene try taw.

2 comments:

MangkOk cHenTa ♂ said...

azpaa..mahu!!!!!!!!!!

acepa weet said...

ainnnmeh la dtg bilikkkk