anda kelik saye kelik anda~

Monday, November 29, 2010

si rambut perang

mase 1.07 pagi
perasaan suke bercampur duke.
baiklah mari kite cerite ape yang suke dulu.yela sunat kene bergembire dulu
weweewewe~
kite mulekan dengan gelak gelak dulu

tadi pegi tengok si rambut perang rapunzel!pegi ngan anak anak gadis  sasamon, diramon, anis ngan ain..aish cerite nie ai bagi 5 star.tak tipu best!.bile duduk tengok ko rase ko pown masuk la dalam cerite tu.lepastu mule la berangan nak ade rambut panjang berlampu lampu macam si rapunzel neh.pastu mule la ko bisik bisik ngn orang sebelah, cakap cite neh suwit lah romantik lah.pastu bile ade part part macam jahat je ko mule rase geram , hentak kaki kat seat depan.naseb bek takde orang kalu tak kompem kene hempuk sekali.pastu yang paling syok mase tgk tu tak perasan pown leher dah teleng mendongak nak tengok skrin.damn betol mbo umall neh.seat aku due baris depan dah.cis sampai sekarang rase leher aneh aneh.


                                                                       gune jari pown boley u



mata ke mata~


cite neh memang seswai lah dari si kecik sampaila si beso.mane taknye.td dalam wayang.ade si kecik neh dye punye gelak mak aihh naik syeikh..terkekek kekek dye.padahal blm lagik sampai part lawak..apekah??tah ape yg dye sonok sgt tah.yang lg bes tuh.lpas si kicik tu da penat agaknye ketawe bapak dye plak sambung.aiya pengsan eden anak beranak neh.haha..

baiklah mari ke part yang tak best.sekarang ngah meniru assigment power.ngan jayenye aku jawab byk sangat salah td ngahahaha.




3 comments:

peah @ peps said...

...hehe..dah tgk ke dah movie ni? interesting tak?

My New Entry: Port Dickson Cap Ibu Dan Anak

syazwanizr said...

same!dah tengok jugak semalam!best giler cite tuh.seat kita pon same!second row dr depan.ekekeke

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Yeayyy! Tangled! In 3D!