anda kelik saye kelik anda~

Saturday, November 14, 2009

2012~


okayh.2012~terbaek.
since sume orang dah tengok cite neyh.so aku pown xmau la dengar je kan orang cite.hehe apelagik.nasib baik la husna xtengok lagi cite nie.so kami berjalan2 melepaskan rindu sambey tengok cite 2012 wee~~ehikz..

ok.sampai pukol 12 tengahri.n cube teke dapat tiket kol bape.1 ptg okayh.sejam beratur untuk beli tiket.memang tervaekk la.sakit pinggang.


err jangan tengok punggung mereke eh.nie betape panjang nye barisan.


berbelit-belit nak berato.sabor jela.and then bile dah sampai dekat kaunter ,,tengok2 sume tiket da abeh.yang ade pown cume seat depan skalik.tuh pown tinggal bape ketul je kan.tapi demi nak tgk citeh neh.lautan api sanggup ku redah wahahaha..





nampak tak.sikit punye banyak cite 2012.tapi sume sold out.hare tol haha~~

bile masuk dalam wyang je.tak macam sakit kepale pulak.mendongak abeh tengok cite tuh.depan kot.macam2 posisi aku dudok
tapi...
bile cite dah stat jew,fuh tros xpedulik da pasal seat depan yg sungguh membuatkan orang rase nak mencarut itu.haha ..(patotnye  bayar 5 rggt jew )

ok.kesimpulanye bagi aku 2012 bukanla satu cerite pasal  end of the world ataupun kiamat.sungguh xsesuai dengan bende yang dye kecoh-kecohkan tuh.ape yang aku perasan selame 2 jam 40 minit tu,cerite nie macam nak tunjuk bagaimane orang2 nie survived dari bencane alam tu.tahla mungkin aku ke yang xdapat mesej yg dorg nak sampaikan pasal end of the world tuh.xtawla.tapi satu je yg aku mmg dapat dari cite ne


hargailah orang2 tersayang sebelum terlambat.

memang sedih jugak tengok part2 dalam cite nie yang tunjuk pasal family2 sume.hee~

even orang cakap duration cite nie terlalu lame.aku cam xsedar ttbe dah abeh da cite dye.mmg terbaek.ramai tepuk tangan bile da abeh cite neh.kire worth it la beratur panjang2.siap terpakse mendongak nak dekat 3 jam sampai lenguh kepale.aitt ttibe rase nak mencarut balik ahaha.




isk2..ade kakak ckp kami kembar.pelik2.

11 comments:

mammy E said...
This comment has been removed by the author.
mammy E said...

tgk katne ni? sampai hati kan x ajak.
sob3.

AzFaR said...

aish3 jgnla bekecil ati.kan kowg da tgk cite neyh.tuh yg ajak usna jew.g utk tgk 2012 jew

mammy E said...

ye la kuar dgn husna je.
sob3.

tgk katne ni?

gurlzzgempakzzgilezz said...

a'ah la pa muko korng same la..he4

AzFaR said...

sob3 mai jgnla begitu.kan awk da tgk cite tuh.eheheh.jgnla beremo plak.dahla xnak kwa weekend.ceyt haha~~..
amcm pain same ka

mammy E said...

eish. penat tnye tgk katne. x jwb pon.
nk kecik hati lg lah. hahahahaha..

AzFaR said...

ahahaha gedik la pmpn neh.dekat sunway

sYaza said...

ha la apa..ko ae kembar rupanya..ehhehe

mammy E said...

haaa.. jwb pun. penat tnye. hhahaa..
btol la pa. muka korg sama.
da lama x jumpa husna! rindu seh. bile nk hangout ni? hehee

ka said...

aah la lame x jumpe husna.
peh, lama x jumpe korg pon~
husna nmpk matured =P
mungkin sbb tu jdk mcm muka pa.
hehee