anda kelik saye kelik anda~

Monday, November 30, 2009

bile november dah nak cakap babai~

ooolala!.owhdah nak dekat december.owh bulan yg bes.kenape?sbb aku terkeluar dari dunie bulan ne haha.okay2 cukop2 mempromote.damn tired siot arini.ahad yg puas.hua3.

at first semalam dah plan nak ajak mai si pemandu arah yang tak taw jalan tu meronde2.so plan konon2 nak gi pasar tani la harini.tapi cam tak jadik je kan si mai.sebab kunun2 due2 xmampu nak bangun pagi.haha.tapi arini da bejaye terserempak ngn dye kat pasar hue2.oowh nie bukan pasar jual2 ikan sayur eh.ade macam2 barang lagik.nanti korang ingt kitowg makcik2 beli ayam itik untuk suami kat rumah haha~~...
kesimpulan dari perenggan nie:::: azfar dan mai boleh bangun pagi.so amek la kami jadik wife ahah~

dekat pasar td jumpe rabbit yg comeyl.nak belii.tapi bile round lagi skali dah habes.ade org beli.so sad~~..sobz33..tapi takpe kesedihan kehilangan rabbit ditutupi bile syifa kol ajak teman dye g salun...ooowhh muke berubah dari sedeyh g gembire~.kol 3 syifa amek kat rumah, kerete menuju g sek 18 hue3.g salun kat ole2.jumpe laki kacak,g sacc,then decide maw makan kfc,jalan2,pusing 3 mall,lepastu kol 9 syifa drop aku kat rumah aunty aku..borak2 disane.barula pulang ke jalan yang benar...at last i'm home.tadaima~~

muke da kepenatan.tapi farmville belom diharvest.haishh33.okay wajib mengharvest tanaman ku skrg.dalam usahe utk menjadi petani paling kacak bergaye~..malasnye nak g keje esokk.maw tdo lame2.



gambar xleh upload.haih.ttbe rindu syaza hahaha




4 comments:

mammy E said...

hahaha.. i like tulisan merah itu!
emm tp perlu ke tulis pasal x taw jalan tu. cet. menci2.
huahuahua
woah bday cepa is coming! celebrate jom wehhh!

AzFaR said...

lets celberate my bday.haha oke xtaw malu.ngeee~~~mane bleh maii.tak taw jalan tu bende wajib toinkk

mammy E said...

alah. tp nak celebrate bile? tu lah kalau awak join sabtu ni bole celebrate skali. ktorg ingt nk bwt surprise utk anisa ;p
rugi awk x dpt join.

AzFaR said...

sobzzzz..besnyeeee sedeyhhh mayooooo.nak jugak wuwuwu.huhuhu xpela..taun2 dpan wat kite nye lak haha