anda kelik saye kelik anda~

Friday, November 20, 2009

The biGGest Loser Asia

okayh.penah dengar tak tajuk cite nie?kalu tak penah kamu memang loser.haha.okay gurau2.ko jangan mengalir air mate
aku assume semua penah dengar la kan pasal cerite nieyh.faymes tuh mak.show nie sebenarnye dikhaskan untuk peserta-peserta yang ade masalah obesiti,,dlm usahe dowg nak slimkan and shapekan badan diorg setiap minggu berdasarkan berat berkumpulan.lepas show sume jadik hot (auwww) haha~~

okayh ape yg menarik kali nie,biggest loser ditumpukan untuk bahagian asia sahaje.great kan.asik tengok mat salleh je yg join game nie.mesti adrenalin begegar2,muke terexcited nak tengok orang asia lak kuruskan badan.ok stop.mengarut.

 untuk kali nie,,seramai 30 orang peserta yg akan join. 2 orang from each county.so kite ade 2 wakil malaysia.sile undi2 dowg.cepat2 topup henfon.okay2 nie bukan gune sistem undian.so.sape host dye??kali nie kite xdapat tengok mat salleh yang spicy lagik jadik hos,,tapi sarimah ibrahim.geli mat haha~~hadiah kepade pemenang pulak adala sebanyak USD 100 ribu.banyak tuh!!!

so game nie akan stat 24 november 2009,,hallmark canel (kalu tak taw ko tekan 702 haha),,pukol 9.00 malam.okay sume sile tunjuk muke teruje.ngee~~dengar cerite,,tempat game nie berlangsung dekat malaysia,,tapi malangnye mungkin bob dgn jilian bukan instructor nye.so sedeyh2..dowg bes sgt,,sgt bes,,comel sgt,,sgt comel..

okay la.okay la ..
sebenarnye wat entri nie sebab sendiri pon da teruje2 nak tengok cite nie!!

2 comments:

Sora said...

wahhhhh nangis baca pos ni.. hehehe.
tak join ke rancangan tu? sesuai tau. ekekekke jgn marah2.. tunjukn muka epi ckit.. ekekeke
:D

AzFaR said...

kahkaha.xnmpk ke nie.tengah mara