anda kelik saye kelik anda~

Friday, November 20, 2009

it's all about you




eh3 sudah beberape ari tak bukak intenet disebabkan kemalasan yang terlampaw.sekarang ade satu habit yg mengannoyingkan.masuk tidor pukol 10.30 malam.wahuahiudafs.ape kau ingat kau bayi ke.haha~~

okayh menjelang weeekends,banyak aktiviti yg dirancang.tapi xtaw la terlaksane ke x hehe.nak berenjoy after penat keje.ececeyh penat ke.owh ye.agak seronok keje kat tempat skg.at first can't get along with all people yg agak tue dari aku,tp lepas smggu dowg sungguh rock ehehe..

owh ye.kputusan UPSR dah keluar kan.so congratz2 to spupu ku yg mengambik nye.xkisah la dapat berape pown.nie cume upsr je pown.aku tekejut tgk kat newspaper ade sorg budak melayu nie,kalu tak salah danial name dye,,dapat 7A UPSr tu ..woahhhhh hebat kott

kalu prasan la skrg,dah jadik macam trend kan,,sume orang berlumbe-lumbe nak dapat result perikse yang lagik tggi.ade sampai ape 21 subjek.ape ke gilenye ko.tak kisah la kalu tuh memang minat,,tapi kalu sekadar amik untuk cipte sejarah malaysia ke,,bek patahkan jela niat ko tuh..sebabnye kalu perasan bende tu takdela bagi kesan sgt pown..orang takat dapat 9A straight pown leh g oversea.kenape mau susah payah amik banyak2 kan.

yang pasal budak upsr nie,,aku memang tabik la kat ko dik,,xpenah lagi aku dengar orang dapat 7A.siap amik bahase cine lagi.sebab die belajar kat sekolah cine.hopefully dye boleh manfaatkan result yang dye dapat tuh la.jgnla dapat 7A lepas tu mula lupe diri.eh..

2 comments:

Sora said...

hehe.. btol tu. upsr ni stakat pnentu form 1 je. form 1,2,3 lagi penting sbb pnentu form 4.. kalo dpt klas corot form 4 jgn slhkn sapa2. slhkn diri sndri. klas terbaik masa form 4 menjmin masa dpn dlm spm.. sbb guru2 xkn pandang klas bwh2.. itu normal sjak dlu. :)

AzFaR said...

haha btol2 kan abg.yg penting mase spm nnt tuh